Aangehoudingen na beroving pizzakoerier

pizzakoerierIn de nacht van vrijdag op zaterdag is een 46-jarige pizzakoerier uit Groningen op de Radesingel in de stad beroofd en mishandeld. De politie hield drie verdachten aan.

Nadat de koerier zijn bestelling had afgeleverd werd hij aangevallen door drie jongens. Hij werd van zijn brommer afgeduwd en kreeg klappen. De 46-jarige moest zijn geld afgeven. Het slachtoffer wist de politie duidelijke signalementen te geven. Hierdoor konden even later de drie verdachten worden aangehouden. De verdachten zijn 16, 18 en 19 jaar, allen uit Hoogezand.

De drie worden ook verdacht van een mishandeling diezelfde nacht op de Ypenmolendrift in Groningen.

Even eerder die nacht werd een 21-jarige Groninger mishandeld op de Ypenmolendrift. Het slachtoffer had klappen gehad van drie jongens. Het signalement van de drie kwam overeen met de drie die waren aangehouden voor de beroving. Het slachtoffer moest zijn telefoon geven. Toen hij dit weigerde werd hij mishandeld. Vervolgens pakte de drie de portemonnee van het slachtoffer en gingen er vandoor.

De politie onderzoekt beide zaken.[google-map-v3 width=”640″ height=”350″ zoom=”15″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Ypenmolendrift, Groningen{}1-default.png|Radesingel, Groningen{}1-default.png” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Bron: Politie Groningen
Foto: picasa.com

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Politieberichten met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *