Aangepaste dienstregeling vanwege storm

Station Groningen-0813Vandaag, maandag 28 oktober 2013, rijden er uit voorzorg een aangepaste dienstregeling vanwege een verwachte landelijke zuidwesterstorm. Vooral in het westen en noorden van het land worden zeer zware windstoten verwacht. NS en ProRail hebben dit besloten op basis van de weersverwachting van onafhankelijke weerbureaus voor de komende 24 uur.  

Wat betekent dit voor u?
Tijdens deze aangepaste dienstregeling rijden de treinen op veel trajecten in halfuurdiensten in plaats van kwartierdiensten. Twee in plaats van vier treinen per uur betekent minder kans op opstoppingen. Het kan hierdoor drukker worden, uw reis kan langer duren en op sommige trajecten moet u extra overstappen. Met name in de spits is het extra druk in de trein. Als u in de gelegenheid bent om buiten de spits te reizen adviseren wij u dit te doen. Ondanks de inzet van de aangepaste dienstregeling kunnen zich nog steeds verstoringen voordoen die hinder veroorzaken.

 

Ga goed geïnformeerd op reis!
De NS Reisplanner wordt in de avonduren bijgewerkt. Wij adviseren u om later vanavond of morgen kort voor vertrek uw reis te plannen op ns.nl, m.ns.nl of Reisplanner Xtra. Op ns.nl vindt u meer informatie over de aangepaste dienstregeling.

Foto’s: Siebrand Wiegman
Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *