Aanhouding na steekincident

Mes-7619De politie heeft donderdagnacht een 46-jarige man zonder vast woonadres aangehouden na een steekincident. Rond 2.00 uur betrapte een 40-jarige man uit Aduard de verdachte bij zijn auto in de Blekerstraat terwijl deze de deur had opengemaakt.

Hij liep er heen er ontstond een vechtpartij, waarna de verdachte wegrende. De eigenaar van de auto rende achter hem aan en in de Westersingel ontstond opnieuw een gevecht tussen de twee. De politie was inmiddels gewaarschuwd en haalde de twee uit elkaar. De verdachte had verwondingen aan zijn hoofd. Tijdens een van de schermutselingen is de eigenaar van de auto vermoedelijk gestoken met een mes. Hij had een hoofdwond. Beide zijn naar het ziekenhuis gebracht voor controle. De eigenaar van de auto kon na behandeling huiswaarts. De verdachte is in het ziekenhuis aangehouden en na medische behandeling overgebracht naar het cellencomplex waar hij is ingesloten.
Zowel op de Blekerstraat als op de Westersingel heeft de politie een ‘plaats delict’ ingericht en daar forensisch onderzoek gedaan. Er is een mes gevonden dat vermoedelijk door de verdachte is gebruikt. Dat is in beslag genomen.

Foto: Archief Siebrand Wiegman

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Politieberichten met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.