Arrestatieteam ingezet in onderzoek mogelijk schietincident

Politiebureau-1416De politie heeft zondagavond het arrestatieteam ingezet in een onderzoek naar een mogelijk schietincident in de buurt van de Asterstraat. Een 24-jarige Groninger verklaarde dat hij in de nacht van zaterdag op zondag beschoten zou zijn op de Asterstraat. Daarnaast waren er bij de politie verschillende meldingen uit de buurt gekomen dat er in de nacht van zaterdag op zondag schoten zouden zijn gehoord.

De 24-jarige man parkeerde rond 00.30 uur zijn auto bij de Pioenstraat. Via de kruising met de Asterstraat kwam er een auto aan rijden met daarin een aantal mannen. De mannen stapten uit en na een woordenwisseling kreeg het slachtoffer een klap in zijn gezicht van één van hen. Dit was bij het grasveldje aan de Asterstraat. Het slachtoffer is vervolgens weggerend richting de Florakade. De man is niet gewond geraakt.

[codepeople-post-map]

Zondagavond is het arrestatieteam ingezet om een mogelijke verdachte aan te houden in deze zaak. Er is één persoon aangehouden. Na kort verhoor is de man weer in vrijheid gesteld. Hij is geen verdachte meer in dit onderzoek. Het politieonderzoek gaat door. Het is nog onbekend of er daadwerkelijk is geschoten. Heeft u informatie voor de politie over deze zaak? Neem dat contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via M. 0700-8000

Foto: Siebrand Wiegman

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Politieberichten met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *