Bauhaus verloot 20.000 Euro tijdens opening

Bauhaus opening bouwmarkt-8626Bauhaus Groningen opent morgen haar deuren met een bijzondere actie voor iedereen met een kruiwagen. Tijdens de feestelijke opening van het immense bouwcentrum worden op vrijdag 4 september twintig waardebonnen ter waarde van duizend euro verloot.

Vroeg uit de veren
Iedereen die morgen vóór 7.00 uur ’s ochtends met kruiwagen aanwezig is op de parkeerplaats van het nieuwe filiaal, maakt kans op deze prijs. Vanaf 7.00 uur worden de winnaars bekend gemaakt en vanaf 8.00 uur wordt de eerste BAUHAUS-vestiging in Nederland officieel geopend.

De afgelopen weken werden op allerlei plaatsen in de stad kruiwagens gesignaleerd. De rode autootjes met kruiwagens op het dak zorgden voor veel bekijks. 

Wij namen alvast een kijkje

Wethouder Joost van Keulen vond het een top prestatie voor het werk dat is verzet om binnen een jaar (in november sloeg hij de eerste paal) de winkel gereed te krijgen. Een prachtige aanwinst voor de stad Groningen. Niet alleen een prachtige bouwmarkt met een oppervlakte van meer dan 20.000 vierkante meter maar ook voor de werkgelegenheid in de regio is Bauhaus van groot belang.

Foto’s & video: Siebrand Wiegman

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Bauhaus verloot 20.000 Euro tijdens opening

  1. b.kunst schreef:

    is er bij u geen bushalte voor mensen die geen auto hebben, vr gr. gaarne uw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *