Benefietconcert NNO levert 11.500 euro op voor Beatrix Kinderziekenhuis

UMCG beatrix kinderziekenhuis-7012Het benefiet familieconcert Het Zwanenmeer dat de Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis op zaterdag 27 februari in samenwerking met het Noord Nederlands Orkest en GasTerra organiseerde, heeft 11.500 euro opgeleverd. Met de opbrengst van dit concert realiseert de Stichting diverse projecten om het verblijf van kinderen en hun ouders in het Beatrix Kinderziekenhuis van het UMCG zo aangenaam mogelijk te maken en het welzijn van de kinderen te bevorderen.

Koningin Beatrix-0762De Oosterpoort was op zaterdag 27 februari bijna uitverkocht met ongeveer 1000 kinderen, ouders en grootouders. Met een prachtige vertelster, Hadewych Minis, die zeer bevlogen het sprookje van het Zwanenmeer vertelde en het jeugdig publiek wist te boeien en het bevlogen spel van het NNO, kan iedereen terugkijken op een zeer geslaagde middag ten bate van het Beatrix Kinderziekenhuis.

Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis is haar partners NNO en GasTerra bijzonder dankbaar voor deze mooie samenwerking.

Foto’s: Siebrand Wiegman

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *