Beroving/mishandeling fietspad Bordewijklaan

politiebureau-1349Een 25-jarige vrouw uit Groningen deed zaterdagavond aangifte van beroving en mishandeling.

De vrouw fietste tussen 22.30 uur en 23.00 uur op het fietspad, van de Bordewijklaan naar de Felixtimmermanslaan. Toen zij voor het bruggetje stond, kwam er een scooter aanrijden met daarop twee personen.

Tijdens het voorbijrijden probeerden de mannen de vrouw te beroven van haar tas. Dit lukte echter niet omdat het slachtoffer de tas terugtrok. Daarop keerden de twee personen weer om en werd de vrouw geslagen. Hierdoor heeft zij onder meer zwellingen in haar gezicht. Doordat de vrouw zich verweerde zijn de onbekenden er vandoor gegaan zonder buit. De politie is op zoek meer informatie over dit incident. Het signalement van de bijrijder op de scooter is een blanke man van ongeveer 30/35 jaar, 1.85 meter, achterover gekamd haar, kapsel met veel gel, twee gouden oorringen in linker oor, witte sportschoenen. De bestuurder van de scooter droeg een helm, over hem is nog niet veel bekend. De scooter is donkerkleurig, mogelijk zonder kenteken. De bestuurder reed zonder licht. Als u beschikt over meer informatie kunt u bellen met 0900-8844.

[google-map-v3 width=”640″ height=”350″ zoom=”15″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”bordewijklaan, groningen, nederland{}1-default.png|felixtimmermanslaan, groningen, nederland{}1-default.png” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Politieberichten met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *