Blues Tour Groningen

534019_336345313088653_280788858_nDe vijfde editie van Blues Tour Groningen vindt plaats op zaterdag 23 februari. Bij deze lustrum editie wordt in tien horecagelegenheden door bands/acts opgetreden. De podia liggen op loopafstand in de binnenstad van Groningen.

In verband met deze ‘feestelijke’ editie komen er bands terug die eerder met veel succes hebben gespeeld tijdens de Blues Tour Groningen. Zo speelt in café Koster, Mike and the Mellotones, is St. Louis Slim opnieuw te gast in de Chaplin’s Pub, in dinercafé Soestdijk de winnaars van de Dutch Blues Challenge 2012, Sugarboy and the Sinners, Arthur Ebeling en Ronald de Jong gaan weer optreden in café Marleen en staat Blues Avenue in café de Keyzer.

De overige bands die optreden zijn Hans van Lier and the Sidekicks in de Wolthoorn, Fisley Roost in Buckshot, One Night Blues Stand (met Inki de Jonge) in Mulder, Herbie and the Guitarguy in Alto en in Huize Maas The Juke Joints.

De optredens in het kader van Blues Tour Groningen 2013 beginnen om 21.30 uur en eindigen om 01.00 uur. De toegang is overal gratis.

Bron: Bluestour Groningen

Dit bericht is geplaatst in Muziek, Nieuws, Uitgaan met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *