Burgemeester neemt benefiet CD in ontvangst

Benefiet CD -6451Burgemeester Peter den Oudsten neemt dinsdagmiddag 12 mei om 16.45 uur in zijn werkkamer in het Stadhuis uit handen van muzikant Frank Vissering de CD in ontvangst met het benefietlied ‘Liefde Overwint’. Het lied is geschreven door een aantal muzikanten uit Noord-Nederland. De opbrengst van de CD – zowel verkoop als download – komt ten goede aan de Nacht van de Vluchteling. Dit jaar staat opnieuw de noodhulp aan Syrische vluchtelingen centraal tijdens de Nacht van de Vluchteling.

De Nacht van de Vluchteling is een sponsorloop die jaarlijks tijdens Hemelvaart plaatsvindt. Dit jaar klinkt het startschot van de 6de editie van de Nacht op 14/15 mei in Rotterdam. Elk jaar laten deelnemers zich sponsoren voor een bestemmingsproject. Dit jaar lopen de deelnemers voor noodhulp aan de slachtoffers van het Syrische conflict.

Het doel van deze sponsorloop is om een zo hoog mogelijk bedrag op te halen voor noodhulp aan vluchtelingen van het Syrische conflict. Van de 50 miljoen vluchtelingen wereldwijd, zijn er ruim 12 miljoen op de vlucht voor het geweld in Syrië en daarom is er besloten om nogmaals voor het Syrische conflict te lopen.

Foto’s: Siebrand Wiegman

Dit bericht is geplaatst in Cultuur, Nieuws met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *