Carine Bloemhoff (PvdA) morgen in Buitenhof

nederland 2014, groningen, vinkhuizen, verkiezingscampagne pvdaOpvang van vluchtelingen
Volgende week neemt het kabinet een besluit over de opvang van de groeiende stroom vluchtelingen. Onmisbare schakel bij de uitvoering zijn de Nederlandse gemeenten. Maar willen de gemeenten wel en hoe groot is het draagvlak bij de burgers?
In Buitenhof een gesprek tussen het Amsterdamse VVD-raadslid Dilan Yesilgoz, zelf ooit vluchtelinge, Ronald Sørensen van Leefbaar Rotterdam en Carine Bloemhoff, fractievoorzitter van de PvdA Groningen.

Groningen is door het COA gevraagd om op korte termijn 500 vluchtelingen op te vangen. Burgemeester Peter Den Oudsten verwacht niet dat stadjers zullen protesteren tegen de komst van de vluchtelingen. Het gaat hierbij om tijdelijke opvang.

Foto: Archief FocusGroningen

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Politiek met de tags , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Carine Bloemhoff (PvdA) morgen in Buitenhof

  1. Nicole schreef:

    De gemeente Groningen doet er goed aan de asielzoeker oftewel de gelukzoeker, te weren. Er is nog steeds een hoge werkloosheid in de gemeente Groningen en enorme woningnood! Wees ook alert op het aantal IS-strijders die vermomd als asielzoeker al binnen Europa infiltreren met als doel om heel Europa om te vormen tot een kalifaat!!!
    Echter, vluchtelingen die wegens een godsdienstige en politieke reden gevlucht zijn hebben een opvangplek nodig, en daar moet Groningen zeker open voor staan! Maar niet voor de gelukzoekers en IS-strijders die zich niet aan willen passen aan onze Nederlandse cultuur. Bovendien hoort de gemeente hierover de burger persoonlijk te informeren, zodat de burger ook inspraak krijgt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *