Commissaris van de Koning geeft Haags feestje op Noorderzon

IMG_8673Gisterenavond, 21 augustus, ontving het College van Gedeputeerde Staten enkele kabinetsleden, Tweede Kamerleden en hogere ambtenaren op het Festival Noorderzon. Aanwezig waren onder anderen staatssecretaris Wilma Mansvelden Tweede Kamerleden Henk Nijboer (PvdA) en Arno Rutte (VVD) Ook de vice-voorzitter van de Raad van State Piet Hein Donner met echtgenote.

Deze diashow vereist JavaScript.

Daarnaast waren enkele secretaris-generaals van de ministeries van Economische Zaken, Binnenlandse Zaken en het ministerie van Infrastructuur en Milieu te gast.
Ook de bestuurders van de RUG en UMCG waren van de partij.

De gasten van het College van Gedeputeerde Staten bezochten de voorstelling “Phobia” van Club Guy & Roni, EnKnapGroup en Slagwerk Den Haag. Commissaris van de Koning Max van den Berg: “Het is al weer de 7e keer dat we gasten op Noorderzon ontvangen.
Het is elke keer weer een groot succes en een mooie gelegenheid om Groningen in Den Haag op de kaart te zetten. Hoewel er veel voorstellingen op Noorderzon gratis toegankelijk zijn, een feestje wat zeker niet uit eigen zak betaald zal zijn zoals u en ik!

Foto’s: FocusGroningen & Siebrand Wiegman

Dit bericht is geplaatst in Cultuur, Nieuws, Politiek, Uitgaan met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *