Compositietekening verdachte moord vrouw Vishoek

De politie heeft dankzij eencompovishoek getuige een gelijkende compositietekening laten maken van de man die ervan wordt verdacht de 43-jarige vrouw aan de Vishoek in Groningen om het leven te hebben gebracht.

Het slachtoffer werd dinsdagavond, vlak voor middernacht, in een pand aan de Vishoek levenloos aangetroffen. De vrouw is door geweld om het leven gebracht. Direct na deze vondst is de politie een grootscheeps onderzoek begonnen.

Signalement
Het rechercheteam kreeg aanwijzingen dat de verdachte in deze zaak een man is. Het gaat daarbij vermoedelijk om een klant die vaker in deze omgeving is gezien. Het betreft een blanke Nederlandse man in de leeftijd van 45 tot 50 jaar. Hij heeft kort haar, zogenaamd ‘peper-en-zout-kleurig’. Hij draagt geen baard of snor. De man droeg de bewuste avond en nacht vermoedelijk een blauwe jas met een dikke donkere kraag. De man is weggelopen uit het pand waar de vrouw is gevonden. Kort daarvoor hoorden collega’s van het slachtoffer lawaai en zij troffen haar daarna levenloos aan.

Vragen
De politie heeft op grond van de compositietekening de volgende vragen:

  • Wie herkent de man aan de hand van de compositietekening en het genoemde signalement?
  • Wie heeft de bewuste avond en/of nacht deze man gezien in de omgeving van de Vishoek en/of Visserbrug in Groningen?
  • Wie heeft overige informatie over dit ernstige geweldsincident wat de opheldering van deze zaak kan vergroten?

Herkenning
De verdachte man is, nadat hij het pand aan de Vishoek had verlaten, waarschijnlijk weggelopen in de richting van de Visserbrug. De politie vraagt mensen die op basis van de compositietekening en/of signalement de man menen te kennen en/of menen te hebben gezien om dit door te geven aan de politie in Groningen. Dat kan op telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Politieberichten met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *