David Bowie is langer in Groninger Museum

David Bowie is-1329De tentoonstelling David Bowie is in het Groninger Museum zal worden verlengd met vier weken, tot en met zondag 10 april 2016. Tickets voor de verlengingsperiode zijn vanaf maandag 1 februari online te koop.

Ook op zaterdagavond open
Bijzonder is dat het museum in de weekenden langer open blijft voor de tentoonstellingen David Bowie is en Joris Laarman Lab. Op de zaterdagavonden zal het museum geopend zijn tot 22.00 uur (bezoekers kunnen tot 21.00 uur naar binnen). Het museum raadt mensen dringend aan om van tevoren online tickets te reserveren via www.davidbowie-groningen.nl omdat de tentoonstelling op de dag zelf uitverkocht kan zijn aan de kassa. Met name in de weekenden zijn er vaak geen kaarten meer aan de kassa verkrijgbaar.

Vanaf 18 maart ook op vrijdagavond open
David Bowie is-1318Tijdens de verlenging zal David Bowie is ook op vrijdagavond tot 22.00 uur geopend zijn, evenals Joris Laarman Lab. Het betreft de vrijdagavonden op 18 en 25 maart en 1 en 8 april 2016.

Op maandagen geopend in de voorjaarsvakantie en met Pasen
In de weekenden verwacht het museum grote drukte, maar op veel weekdagen zijn nog voldoende kaarten beschikbaar. In de voorjaarsvakantie kunnen bezoekers bovendien op maandag 22 en maandag 29 februari terecht in het museum. Ook op Tweede Paasdag, 28 maart, is het museum geopend.

Foto’s: Siebrand Wiegman

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *