De Prins van Oranje opent het gebouw van GasTerra

openening gasterra ZKH Willem Alelexander-1360ZKH Prins Willem Alexander heeft vanmiddag in gezelschap van burgemeester Peter Rehwinkel en loco CvK Mark Boumans het nieuwe kantoor aan van GasTerra aan de Stationsweg geopend.

Onze huisfotograaf was er dichtbij…

GasTerra B.V. is een internationaal opererende handelsonderneming in aardgas en is vanaf maart 2013 gevestigd aan de Stationsweg 1 te Groningen. De onderneming is werkzaam op de Europese energiemarkt en heeft een belangrijk aandeel in de Nederlandse gasvoorziening.

Daarnaast biedt de onderneming diensten aan die gerelateerd zijn aan de gashandel. De onderneming heeft een sterke inkooppositie en heeft bijna 50 jaar ervaring in de in- en verkoop van aardgas.
De kroonprins verrichtte met een druk op de knop de openingshandeling waardoor zangeres Ellen ten Damme omhoog werd getrokken en zij het Grunnens Laid voordroeg.

Het nieuwe GasTerra-kantoor
GasTerra heeft eind februari zijn nieuwe kantoor in de binnenstad van Groningen betrokken. Het pand, dat uit de jaren tachtig dateert, is de afgelopen twee jaar volledig gerenoveerd en aangepast aan de eisen die de nieuwe bewoner er voorafgaand aan de verbouwing had gesteld. Die eisen hadden betrekking op twee centrale doelstellingen van GasTerra: het gebouw moest aan de top staan voor wat betreft energie-efficiëntie en daarnaast moest de inrichting van het kantoor volstrekt open worden, zonder aparte werkkamers maar met een veelheid aan verschillende soorten werkplekken, oftewel conform Het Nieuwe Werken.

Foto’s: Siebrand Wiegman.

Dit bericht is geplaatst in Foto, Nieuws met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *