De Suiker presenteert nieuwe area BOOVN – dakterras

De Suiker Events, exploitant en evenementenbureau van De Suiker en het omliggende evenementenplein realiseert een spectaculair dakterras.
De evenementenlocatie is na de invoering van de Corona-regels direct gaan nadenken over wat nog wél mogelijk is. Een ruim terras en de open lucht zijn de pijlers van deze nieuwe locatie geworden. Een terras en de open lucht leken de nieuwe werkwoorden te zijn.

Je kunt hier uren genieten van het uitzicht, wegdromen op de Groninger skyline. We wisten niet dat Groningen zo’n mooie skyline had. Je kunt zelfs zwaaien naar de Martinitoren en het Groninger Forum, aan de Hoogkerk-zijde zie je de huidige Suikerfabriek in werking.

“Mijn compagnon en ik zijn fanatieke Waddeneiland bezoekers, het moment in de strandtent is goud waard. Dat gevoel hebben we willen creëren. Je kunt hier niet naar de zee staren maar de Groninger Skyline komt in de buurt’.

“We werken nu aan het vervolgplan voor een semi overkapping zodat je het hele jaar door een unieke plek hebt voor bedrijfsborrels, lezingen, mini-congressen of gewoon een leuke borrel met vrienden.”

BOOVN, het dakterras, is dit weekend geopend. De openingstijden zijn (bij mooi weer) van donderdag t/m zondag van 16:00 t/m 23:00 uur.

Foto: Knelis

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.