Delegatie van ministeries op Noorderzon

Delegatie ministeries Noorderzon-7165Gisteren (vrijdag 23 augustus) was een delegatie van verschillende ministeries aanwezig op  Noorderzon. Het college van Gedeputeerde Staten had kabinetsleden, Tweede Kamerleden en hogere ambtenaren uitgenodigd om op een informele wijze kennis te maken met het topevenement en Groningen. 

De genodigden waaronder minister Ronald Plasterk, minister Jet Bussemaker. Ook de vice-voorzitter van de Raad van State Piet Hein Donner is aanwezig. Verder zijn diverse CEO’s van Noordelijke instellingen en bedrijven aanwezig zoals de heer B. Wientjes van VNO-NCW. De gasten van het college van Gedeputeerde Staten bezochten de voorstelling ‘Encoded’ van het Stalker Theatre.

Commissaris van de koning Max van den Berg: “Het is voor de 5e keer dat we gasten op Noorderzon ontvangen. Het is een uitstekend festival om Groningen op de kaart te zetten in Den Haag. In een informele sfeer kunnen we met Haagse beslissers praten over wat er leeft in Groningen en wat Groningen te bieden heeft.”

Foto’s: Siebrand Wiegman.

Dit bericht is geplaatst in In beeld, Kunst, Nieuws, Politiek met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *