Digitale Werkplaats van Google Nederland komt naar Suikerfabriek

suikerfabriek-35_6_7Google Nederland organiseert een Digitale Werkplaats op 14 en 15 maart in de Suikerfabriek Groningen. De Digitale werkplaats bestaat uit gratis workshops, waarbij zzp’ers de juiste digitale vaardigheden leren om online zaken te doen en daarmee groei te realiseren.

De onderwerpen die tijdens de sessies aan bod komen:

  • Hoe vergroot u uw naamsbekendheid?
  • Hoe vergroot u de online zichtbaarheid van uw onderneming?
  • Haalt u alles uit uw website?
  • Meten is weten! (basis & geavanceerd)
  • Groei financieren… hoe werkt dat?

Google werkt samen met de onafhankelijke en private kredietverstrekker Qredits en betrokken Nederlandse gemeenten om tienduizenden zzp’ers en kleine ondernemers tot eind 2016 op weg te helpen.

Joost van KeulenEnergieke it-stad
Volgens Joost van Keulen, wethouder Economische Zaken gemeente Groningen sluit dit initiatief goed aan bij de ambities van de stad Groningen. “Onze regio telt relatief veel kleine bedrijven en zzp’ers. Juist zij krijgen met de Digitale Werkplaats een uitgelezen kans om beter aan te sluiten bij de digitale wereld. Als wethouder EZ heb ik maar één advies: schrijf je in en doe mee. Je eigen onderneming wordt er écht beter van.”

Schermafbeelding 2016-02-04 om 10.53.00Juiste tools
Pim van der Feltz, directeur Google Nederland: “Kennis en vaardigheden van ondernemers zijn van groot belang en we willen de lokale ondernemers in de omgeving van Groningen op een laagdrempelige manier en dichtbij huis, de kans geven deel te nemen aan de Digitale Werkplaats. In Groningen barst het van het ondernemerstalent en het is zaak dat talent te benutten. Met de kennissessies en workshops waarbij we het kennisniveau van Groningse ondernemers verder stimuleren kunnen ze nog meer digitale groei realiseren. Op deze manier beschikken die zzp’ers en kleine ondernemers die ook daadwerkelijk die groei willen doormaken straks over de juiste tools.”

Foto’s: Siebrand Wiegman

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *