Dit is service, hier rekenen we geen kosten voor

Sinds de technologische revolutie zijn er veel deuren geopend voor bedrijven hedendaags. Steeds zien we meer en meer bedrijven die klein- en grootschalig reparaties en andere services aanbieden aan particulieren. Één van die bedrijven is Appleparts, die toevallig in aanraking kwam met de auteur van deze nieuwssite.

Toeval
Op een dinsdag, 4 september, troffen wij Siebrand Wiegman aan in onze vestiging te Groningen. Al snel bleek duidelijk dat een incompleet toetsenbord de reden was voor zijn bezoek aan Appleparts. Na een korte reparatie lieten we Siebrand met lichte verbazing achter. “aan de klant”, verklaarde Faissal Dahou, bedrijfsleider van Appleparts Groningen. Vervolgens ontstond er een gesprek tussen beide heren, waaruit snel bleek dat dit niet zomaar een alledaagse reparatie was voor het bedrijf. 

Prachtige mogelijkheid
Tot de bedrijfsleider zijn verbijstering bleek Siebrand Wiegman niet alleen een alledaagse klant, maar tevens ook professioneel fotograaf en eigenaar van www.jouwstad.eu. Deze website heeft als doel haar publiek dagelijks te informeren over dagelijkse actualiteiten in de stad Groningen. In zijn constante zoektocht naar kersverse nieuwsitems besloot Siebrand dat een artikel over het bedrijf Appleparts een mooie aanvulling zou zijn voor zijn website, dus zo geschiedde. “Dit is niet alleen een prachtige mogelijkheid om ons bedrijf voor te stellen aan een groter publiek, maar ook om een volgende stap te zetten naar meer activiteit op social-media”, glimlachte Faissal Dahou naderhand.

Over Appleparts
Appleparts is ruim 10 jaar geleden geopend in Heerenveen door Omar Dahou, broer van Faissal Dahou. Na succesvolle jaren en een snel groeiende publiekelijke belangstelling besloot het bedrijf de volgende stap te zetten en een tweede vestiging te openen in Groningen. Ook dit bedrijf heeft snel zijn plek opgeëist in de markt waarin het opereert. Appleparts excelleert in klantvriendelijke service en haar reparaties. Voor deze reparaties worden alleen gecertificeerde onderdelen gebruikt die minstens net zo goed werken als het origineel. Simpele reparaties, zoals de vervanging van accu’s of beeldschermpjes, worden in korte tijd verholpen. Vaak kunnen klanten hierop wachten onder genot van een bakje koffie of thee. “We zijn zeer tevreden over onze prestaties en snelle groei van de afgelopen jaren”, verteld Faissal ons met een brede glimlach. “Ook al is het een familiebedrijf, het voelt voor mij niet als 2 broers met een bedrijf, maar meer als 2 kapiteins op één dek.”

Foto’s: Siebrand Wiegman

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *