Dodelijk afloop na huiselijk geweld Vinkhuizen

gemeente groningen - ambulance-1Zondagmorgen heeft de politie een 44-jarige man aangehouden in verband met huiselijk geweld. De politie kreeg de avond er voor een melding dat er in een woning aan de Opaalstraat in de Groninger wijk Vinkhuizen een reanimatie gaande was.
Een van de bewoners, een 20-jarige vrouw, zou van de trap zijn gevallen en vanaf dat moment buiten bewustzijn geraakt. 

Het personeel van de politie en ambulance zijn in de woning geweest en hebben de reanimatie voortgezet. De vrouw is daarna overgebracht naar het UMCG en is daar opgenomen op de Intensive Care.

Agenten die in de woning waren troffen verdachte omstandigheden in de woning aan die mogelijk wijzen op geweld en niet op een ongelukkige val van de trap. In de woning is forensisch onderzoek verricht.

Op basis van deze feiten is daarop de man, de stiefvader van het slachtoffer, aangehouden. Hij is ingesloten voor een nader onderzoek. Het slachtoffer is zondagavond aan haar verwondingen overleden. Er wordt nader onderzoek gedaan, waaronder sectie op het lichaam van het slachtoffer. De verdachte wordt woensdag voorgeleid aan de Rechter-Commissaris.

Foto: FocusGroningen
Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Politieberichten met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *