Dodelijk slachtoffer bij woningbrand in Stad mogelijk moord

brandweer kazerne-1313Bij een woningbrand aan de Waldeck-Pyrmontstraat is vrijdagavond een persoon om het leven gekomen.

De Groninger brandweer kwam ter plaatse met een bluswagen en een hoogwerker. Bij aankomst is er door de brandweerlieden een binnenaanval gedaan. Rond 21.55 uur was het vuur onder controle.

Bij het doorzoeken van de woning vonden brandweerlieden het levenloze lichaam.

Misdrijf
De dode man bij de brand is mogelijk door een misdrijf om het leven gekomen.
Uit de eerste resultaten blijkt dat de man, die waarschijnlijk de bewoner is van het pand, niet door de gevolgen van de brand om het leven is gekomen.

Het lichaam was gedeeltelijk verbrand. De identiteit van het slachtoffer moet nog worden vastgesteld. De politie gaat uit van een misdrijf en is druk bezig met het onderzoek. Afgelopen nacht is er een begin gemaakt met een buurtonderzoek.

De politie wil graag spreken met getuigen. Heeft u meer informatie over deze zaak of heeft u iets verdachts gezien voor, tijdens of na de brand? Belt u dan de politie via het algemene nummer 0900-8844 (lokaal tarief). Blijft u liever anoniem, bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 (gratis).

[google-map-v3 width=”640″ height=”350″ zoom=”15″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Waldeck-Pyrmontstraat, Groningen{}1-default.png” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]
Bron: Brandweer Groningen
Foto archief: Siebrand Wiegman

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *