Drie verdachten van inbraak op heterdaad aangehouden

politiebureau-1349In de nacht van maandag 1 april op dinsdag 2 april zijn in een woning aan de Egbert Reitsmalaan in Hoogkerk drie inbrekers op heterdaad betrapt door de politie.

Agenten kregen een melding dat er een inbraak gaande was. In de woning was alles overhoop gehaald. De agenten troffen op de benedenverdieping een 22-jarige man en een 21-jarige man aan. Beiden komen uit Groningen. In een van de slaapkamers werd een 21-jarige man, ook uit Groningen, betrapt. Hij had zich verstopt onder een deken. De drie verdachten werden aangehouden. De politie onderzoekt de zaak.

[google-map-v3 width=”640″ height=”350″ zoom=”15″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Reitsmalaan, hoogkerk, groningen{}1-default.png” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Bron: Politie Groningen
Foto: Siebrand Wiegman.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Politieberichten met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *