Dure schroeven

schroeven-1644Het stelen van een paar schroefjes ter waarde van € 2,79 kwam een winkeldief te staan op een boete van € 217,-.

Een 19-jarige jongeman uit Groningen is dinsdagavond in een winkel aan de Groningerweg betrapt op winkeldiefstal. De man deed meer schroefjes in een zakje dan op het weegbriefjes stond vermeld.

Winkelpersoneel had dit in de gaten en de man werd voorbij de kassa aangehouden. Hij had na het wegen van een hoeveelheid schroefjes, nog wat meer in het zakje gedaan. Hij rekende dus te weinig af bij de kassa.

Dit kwam hem op het politiebureau te staan op een boete van € 217,-.

[google-map-v3 width=”640″ height=”350″ zoom=”14″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Groningerweg, Groningen, Groningen{}1-default.png” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Bron: Politie Groningen.
Foto: Siebrand Wiegman

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Politieberichten met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *