Erick Bakker stopt als raadslid in de gemeente Groningen

Erick Bakker stopt per in 1 september als raadslid bij 100% Groningen en in de gemeenteraad van de gemeente Groningen. Zijn vertrek volgt nadat hij vol goede moed en energie eerder dit jaar weer aan de slag was gegaan. Wegens terugkerende gezondheidsproblemen hebben Bakker en 100% Groningen nu in gezamenlijkheid besloten dat het beter is dat Bakker voor zijn gezondheid kiest, boven het raadslidmaatschap, en daarom stopt als gemeenteraadslid.

Bakker: “Groningen verdient een volksvertegenwoordiger met een een 24/7 mentaliteit die zich voor de volle 100% in kan zetten voor een mooier en beter Groningen. Doordat mijn gezondheid om een langer herstel en rust vraagt lukt dat mij nu niet. Daarom is het beter om mijn plek terug te geven en mij te richten op mijn herstel. Natuurlijk vind ik het heel erg jammer want het raadswerk zelf is geweldig”.

Yaneth Menger opnieuw in de gemeenteraad
Nu Erick Bakker stopt zal Yaneth Menger hem namens 100% Groningen gaan opvolgen. Yaneth Menger was eerder al vervangend raadslid voor Bakker. Zij zal zich de komende tijd gaan inzetten voor armoedebestrijding, ondernemers, de binnenstad en sport.

Foto: A2J Photography

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Politiek met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *