Festival programma Eurosonic Noorderslag compleet

EBBA Awards 2014-4358Het festivalprogramma van Eurosonic Noorderslag 2015 is rond. De timetables voor showcasefestivals Eurosonic en Noorderslag kunnen online worden bekeken.

Laatste toevoegingen festivalprogramma Aan de line-up van Noorderslag zijn Boeboe en Dollkraut (dj set) toegevoegd. Het zaterdagmiddagprogramma is aangevuld met optredens van Paceshifters en Navarone (Jack Daniel’s Barn) en Di-rect (Eurosonic Air).

Verder is er dit jaar een Eurosonic nachtprogramma in club Paradigm. Hier zullen de volgende acts optreden: Cookachoo (live), De Jeugd van Tegenwoordig (live), Doppelgang (dj set), Falco Benz (live), Magnetron DJ Team, Rimer London (dj set), Sofie Winterson (live), The Million Plan (dj set), Vic Crezée is White Boy Wasted (dj set) en Willie Wartaal (dj set). Dit programma vindt plaats in de nacht van donderdag op vrijdag en wordt gehost door Magnetron Music en Topbillin’.

Hiermee is het festivalprogramma van Eurosonic Noorderslag compleet.

De festivalkaarten voor Noorderslag op zaterdag en de passepartouts voor alle festivaldagen (14 t/m 17 januari 2015) zijn uitverkocht.
Er zijn nog festivalkaarten beschikbaar voor Eurosonic op woensdag, donderdag en vrijdag.

Foto: Siebrand Wiegman

Dit bericht is geplaatst in Cultuur, Nieuws, Uitgaan met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *