FIOD en politie doen diverse invallen in stad

De FIOD (Fiscale Inlichten en Opsporingsdiensten) heeft donderdag op meerdere plaatsen in de stad Groningen invallen gedaan.

De invallen werden gedaan in samenwerking met de politie. Één van de invallen vond plaats bij een koffieshop aan de Nieuweweg , in de stad Groningen. Agenten en medewerkers van de FIOD hebben hier ruime tijd een doorzoeking gedaan. Bij deze doorzoeking is een zeer grote hoeveelheid hennep , kant en klaar gedraaide joints , telefoons , weegapparatuur en hoeveelheid geld in beslag genomen.

Inval in een woning
Ook in een woning aan de Nieuwe Ebbingestraat deed het zelfde team een inval. In deze woning troffen de politie en FIOD “diverse goederen” aan welk voor onderzoek in beslag zijn genomen. Volgens omwonenden zou de woning aan de Nieuwe Ebbingestraat van de eigenaresse van een koffieshop zijn, welk betrokken is bij het onderzoek van de politie en FIOD. Zowel de politie als een woordvoerster van de FIOD wilden dit in het kader van de privacy, niet bevestigen. Wel wordt bevestigd dat de invallen zijn gedaan vanwege een strafrechtelijk onderzoek.

Foto’s: Raymond Bos

Dit bericht is geplaatst in 112, Nieuws met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *