Flinders café komt naar Groningen

noorderplantsoen - paviljoen-2Flinders Cafe gaat haar deuren openen in het mooie Noorden. Op een prachtige plek, in het Groningse Noorderplantsoen.

Medio april zal het gerenommeerde restaurant Jantje Zag Eens Pruimen Hangen na 19 jaar het stokje worden overdragen aan Flinders Cafe en kan elke Groninger er niet alleen ’s avonds dineren, maar ook overdag ontbijten, lunchen, koffie drinken en borrelen.

Net als in Amsterdam wordt het een bruisende plek waar iedereen zich thuis voelt. Ook ouders met kinderen. Zo komen er speciale faciliteiten zoals een verschoontafel, flessenverwarmer, kinderkaart, kinderstoelen, kleine speelgoedkast en gratis luiers. Maar Flinders Cafe is er net zo goed voor anderen. Voor gasten die met een Latte Macchiato willen internetten (gratis wifi) of een glas wijn willen drinken met een krant of tijdschrift. Voor studenten die in de middag nog willen ontbijten. Voor designliefhebbers die het meubilair dat ze zien ook kunnen kopen. En natuurlijk voor gasten die gewoon heel lekker willen eten.

Bron: Finders cafe
Foto: FocusGroningen

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Uitgaan met de tags , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Flinders café komt naar Groningen

 1. Mevrouw Kiki schreef:

  Ik ben gelukkig met het feit dat uw bedrijf het theehuis in volle glorie gaat benutten.
  Dat is een grote aanwinst voor de stad Groningen.

  Ik ga, door uw initiatief, er ook vanuit dat hierdoor direct het plan voor die aller gruwelijkste WCKiosk/terras/fietsenberging komt te vervallen.
  (Locatie: hoek Leliesingel kruising richting Oranjesingel, op veldje tegenover ijscoman onder 2 Kastanjebomen)

  Er heeft geen burger inspraak plaatsgevonden!

  Het kanariegele ontwerp (3 Vinex-vogelhuisjes) is door een kleine vakjury, onder leiding van stadsbouwmeester Niek Verdonk, uitgekozen.
  De 3 gele kanariehuizen zijn een enorm obstakel in de stijl van het Engelse Landschapsstijl, waar het Noorderplantsoen zo om bekend is.

  http://gemeente.groningen.nl/plantsoen/Kiosk-Noorderplantsoen/
  Let op: De maten op de maquette kloppen niet!

  Heel veel Succes!

  Mevrouw Kiki

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *