Geen Sinterklaasfeest in Huize Maas

Corona gooit roet in feest

Het Sinterklaasfeest in Huize Maas komende zondag 14 november gaat niet door. De hoge covid-besmettingscijfers met de te verwachten maatregelen die het kabinet vanavond presenteert, zijn de aanleiding. De initiatiefnemers de gebroeders Waterloo en de Stadjerspas vinden het ontzettend jammer voor alle kinderen die willen komen. Maar ieders gezondheid staat natuurlijk voorop. Sinterklaas vraagt slimme Pieten om te zorgen dat de kinderen wel cadeautjes krijgen.

Sinterklaas heeft nog een boodschap: ‘Lieve kinderen, het is niet anders. Ik weet dat jullie toffe stoere gasten zijn. Hou vol en zoals jullie zelf altijd zo mooi zeggen hier Kop d’r veur! Nou, dag hoor!’

Voor in totaal 400 kinderen stonden drie shows op het programma in Huize Maas. De Belg Waterloo en de Stadjerspas zochten de samenwerking met Omarm Groningen, Vindicat, Lions Zuid, Noorderpoort en D!kdakkers om kinderen uit gezinnen met een smalle beurs een fantastische Sinterklaasmiddag te geven. Helaas gaan deze shows niet door. Mensen die een kaartje hebben gekocht, krijgen een mail van de Stadjerspas.

Foto: Archief Siebrand Wiegman

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *