Getuigen gezocht autoinbraken in de stad Groningen

Politie en ME-2559De politie onderzoekt een aantal autoinbraken. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en draagt uw informatie bij aan de oplossing van deze autoinbraken

Tussen vrijdag 20 maart 2015 en dinsdag 21 april 2015 vonden er vele autoinbraken plaats in het centrum van Groningen en in de wijken net om het centrum heen.

De inbraken hebben vooral plaats gevonden in de middag en de avonduren.  De dader had met name aandacht voor het kleinere type auto. Het signalement van de verdachte(n) is niet bekend.

Heeft u of één van uw huisgenoten:

  • een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden bij een auto of die zich vreemd gedroegen in de omgeving?
  • Tussen bovengenoemde periode verdachte voertuigen of (brom)fietsen gezien in de straat of in de omgeving?
  • Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze autoinbraken, neemt u dan direct contact op met de politie via de “Reageren”-knop. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Mocht u nu in u straat een persoon of personen zien die zich verdacht ophouden bij een auto of zich vreemd gedragen in de omgeving van een auto kunt u direct 112 bellen.

Foto: Archief Siebrand Wiegman

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Politieberichten met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *