Getuigen gezocht na beroving 12-jarig meisje

Politie en ME-2559In de ochtend van vrijdag 2 september is een 12-jarig meisje uit de gemeente Tynaarlo overvallen door twee onbekende mannen. De politie zoekt getuigen in deze zaak.

Het meisje fietste omstreeks 08:00 uur over de Campinglaan in Groningen toen zij werd afgesneden door twee mannen op een scooter. De mannen beroofden haar van haar tas door haar van haar fiets te trekken en gingen er vandoor. In haar tas zat onder andere een telefoon van het merk Samsung en een portemonnee. Het meisje raakte niet gewond door het incident maar was erg geschrokken.

[codepeople-post-map]
De twee verdachten reden op een zwarte scooter en hebben het volgende signalement:

Bestuurder:
– licht getinte huidskleur, ongeveer 17 jaar oud, droeg een spijkerbroek, leren zwarte jas, Nike Air Max en een zwarte helm.

Passagier:
– licht getinte huidskleur, ongeveer 17 jaar oud, ongeveer 1.75cm lang, droeg een spijkerbroek, grijs vest, Nike Air Max en een zwarte helm.

Bent u getuige geweest van de beroving van het 12-jarige slachtoffer of heeft u meer informatie die het onderzoek kan helpen, neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Foto: Siebrand Wiegman

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Politieberichten met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Getuigen gezocht na beroving 12-jarig meisje

  1. bert postma schreef:

    Juist Rutte. Tuig van de richel. Laat ze het doen als ik 100 meter achter mijn kleindochter rijd in de auto. Dan heb ik in elk geval een goede aanloop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *