Getuigen gezocht van mishandeling na verkeersconflict

Politie en ME-2559De politie zoekt naar getuigen van een mishandeling, die donderdagmiddag rond 17.05 uur heeft plaatsgevonden op de Weg der Verenigde Naties (N7) in Groningen. Aan het einde van de oprit vanaf de Europaweg troffen agenten de bestuurder van een bestelbus, een 47-jarige man uit Zuidbroek, aan. De man verklaarde dat hij kort daarvoor onenigheid in het verkeer had gekregen met een andere bestuurder. De man was daarna mishandeld. 

Na de onstane onenigheid kwamen beide auto’s op de rijbaan tot stilstand. De bestuurders stapten uit, waarna een worsteling tussen beiden ontstond. De 47-jarige werd pardoes geraakt door een bus verf. Door de klap vloog de deksel van de bus af. Hierdoor vloog verf in het rond. Het slachtoffer kreeg ook nog een klap met een stuk schildersgereedschap. De verdachte wist na het geweldsincident in zijn auto te stappen. De aangever wist nog wel de pot verf tegen de betreffende auto te gooien. Hierdoor kan er nog verf op de linkerzijkant van de betreffende Renault te zien zijn. De verdachte reed weg in de richting van het Julianaplein.

Valse kentekenplaten
De politie heeft al met getuigen gesproken. De blauwe Renault Clio was voorzien van het kenteken TS-JS-76. De politie gaat er vanuit dat op de Renault valse kentekenplaten waren geplaatst, omdat het betreffende kenteken hoort bij een gesloopte blauwe Renault 19.

Oproep
De verdachte voldoet aan de volgende omschrijving: blanke man, ongeveer 35 jaar oud, kalende man met stoppels, normaal postuur, ongeveer 1.80 meter lang en brildragend. Mogelijk is deze man schilder van beroep, omdat hij verf en schildersgereedschap bij zich had. Mogelijk kunnen getuigen ook iets zeggen over het merk, type, kleur en kenteken. Getuigen die informatie hebben over de aanrijding, de mishandeling, de betreffende verdachte en zijn auto worden gevraagd contact op te nemen met de politie. Dat kan via het landelijke telefoonnummer 0900-8844.

Foto: Archief Siebrand Wiegman

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Politieberichten met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *