Getuigen gezocht van supermarktinbraak

steden nederland, groningen, selwerdDe politie is op zoek naar getuigen van een inbraak in een supermarkt aan de Eikenlaan in Groningen. De inbrekers forceerden met grof geweld twee schuifdeuren aan de voorkant van het pand. Vervolgens namen de daders een nog onbekende hoeveelheid sigaretten en andere goederen weg.

De politie beschikt over camerabeelden van de inbraak. Hierop is te zien dat drie verdachten over het voetgangersgedeelte in een grijze personenauto kwamen aanrijden en na de inbraak met de buit er vandoor gingen. Een zoektocht naar de daders bleef zonder resultaat.

Nuttige informatie
De politie is op zoek naar getuigen van de inbraak. Mensen die in de nacht van vrijdag op zaterdag, rond 2.45 uur, iets hebben gezien bij het pand van de supermarkt aan de Eikenlaan worden gevraagd contact op te nemen met de politie. Dat kan via het landelijke telefoonnummer 0900-8844. Vooral informatie over de drie inbrekers, het gebruikte voertuig en/of de rijrichting van de betrokken auto is informatie die zeer nuttig kan zijn voor het onderzoek. De politie stelt een nader onderzoek in.

Foto: FocusGroningen

Dit bericht is geplaatst in Politieberichten met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *