Gezond en duurzaam werkgeluk in het Noorden.

Gezond en vooral gelukkig werken is een must. Maar hoe doe je dat? De Noorderlingen en zakenpartners Johannes Noor (44) en Karin Smalbil (49) gaan in de Noordelijke drie provincies aan de slag om organisaties en hun werknemers gelukkig te laten werken. Het succes-duo stelt met hun SUCCESBUREAU gezond en duurzaam werkgeluk op de kaart in het Noorden. 

Succesbureau biedt organisaties de juiste input om doeltreffend af te koersen op gezond en duurzaam werkgeluk. Dit doen we middels nul-metingen, Quickscans en coaching van medewerkers, teams en organisaties.

Noor en Smalbil ontdekten gaandeweg hun loopbanen dat geluk op de werkvloer onmisbaar is voor tevreden werknemers, en voor klanten, en dus ook voor meer omzet en winst. Bedrijven die geluk centraal stellen, doen meer voor hun werknemers dan alleen een uitje hier en daar en een kerstpakketje en een banketstaafje in december, stelt het duo.

Ook weten waarom Gelukkig Werken de norm, een must en de noodzaak is voor uw organisatie? en meld je nu aan voor de Masterclass ‘Hoe Word Je Een Topwerkgever‘ op 21 november.

Foto: Jedidja Smalbil

Dit bericht is geplaatst in Achtergrond, Nieuws met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.