GGD Groningen opent vaccinatielocatie Hanze Plaza voor boosterprikken

Vanaf 8 december a.s. is het mogelijk om een boosterprik tegen corona te halen bij de nieuwe vaccinatielocatie Hanze Plaza in Groningen. Op deze locatie gaat GGD Groningen boostervaccinaties geven. 

Boosterprik
Op 19 november jl. zijn de eerste boosterprikken gezet. Allereerst zijn de 80-plussers aan de beurt. Deze mensen krijgen bovenop de vaccinatie die zij eerder kregen nog een vaccin, een booster om de bescherming tegen ernstige ziekte en ziekenhuisopnames op hoog niveau te houden. 80-plussers krijgen op volgorde van leeftijdsjaren de gelegenheid om een afspraak te maken voor deze vaccinatie. Binnenkort zijn de 70-plussers en 60-plussers aan de beurt (ook weer van oud naar jong). Ook zorgmedewerkers en bewoners van zorginstellingen komen in aanmerking voor de booster. Streven is de 60-plussers rond de jaarwisseling de gelegenheid te hebben gegeven een boosterprik te komen halen. Vervolgens komen de 60-minners aan de beurt

Hanze Plaza
GGD Groningen vaccineert op Hanze Plaza alleen met de boosterprik. Deze vaccinatie kan men alleen op afspraak krijgen. Op volgorde van leeftijdsjaren kan men de afspraak maken.
Hanze Plaza, Protonstraat 16, 9743 AL Groningen
Open van 9.00 – 16.30 uur
Vanaf 8 december 2021

Foto: neirfy – stock.adobe.com

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *