Groen lintje voor TuinindeStad

steden nederland, groningen, kostverlorenDe dag van de duurzaamheid was voor GroenLinks aanleiding om een groen diner te organiseren bij TuinindeStad aan de Frieschestraatweg in Groningen. Stadjers konden zich opgeven om deze avond dit diner te nuttigen met leden van GroenLinks en van gedachten te wisselen over diverse zaken. Vooraf gegaan door een rondleiding van Vivian schoof ieder aan voor het nuttigen van het diner.

Het bleek niet alleen om het duurzaam diner te gaan want tot ieders verrassing ontvingen Frans en Vivian het groene lintje uitgereikt uit handen van GroenLinks raadslid, Beni Leemhuis, die dit diner mede om deze reden had geregeld.

Het lintje is symbolisch voor de inititatieven welke TuinindeStad voor Groningen Groen steeds weer weet te organiserenk en  niet alleen uit sociaal oogpunt maar zeker ook voor de rol die zij vervult in duurzaamheid en groen.

Tuin in de Stad van harte gefeliciteerd met dit lintje en dat duurzaam eten lekker is, dat hebben we proef ondervindelijk mogen meemaken op deze gezellige avond waar rond de dertig personen aan deelnamen.

Foto’s: FocusGroningen

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *