Groninger DJ hoopt op hit met wereldkampioen

St_Tropez_Beachhouse_Kaap_Hoorn_HarenDJ’s Dennis van der Geest en Danny da Costa hebben de krachten gebundeld en komen na een succesvolle studio sessie met een vernieuwende deephouse track welke gereleased zal worden op het Duitse label ‘HouseSession’. Tevens is de track het anthem van St. Tropez Beach House wat plaats zal vinden op 30 mei in Paviljoen Kaap Hoorn te Haren.

Meervoudig wereldkampioen Dennis van der Geest is zich na de beëindiging van zijn judocarrière in mei 2009 volledig gaan richten op een carrière als DJ. Zijn stijl laat zich het best omschrijven als een mix van disco, funk en house. Danny da Costa timmert al jaren hard aan de weg als producer en DJ. Zo komen zijn releases geregeld voorbij op ’s werelds meest befaamde festivals als Ultra Music Festival Tomorrowland en Lowlands

Ook Quintino en Nicky Romero hebben het talent van de Groninger DJ en producer opgemerkt en draaien zijn tracks en bootlegs geregeld in hun shows op onder andere Sensation en Amerika’s grootste dance-station SiriusXM.

Uit de samenwerking tussen Van der Geest en Da Costa is het nummer ‘Take this higher’ tot stand gekomen. Ook is de nog jonge maar nu al zeer ervaren saxofonist Tariq Pijning uit Winschoten op de track te horen. Het nummer staat op de Ibiza Sampler Mix, die inmiddels te koop is op Beatport. Op deze CD staan onder meer nummers van gelouterde namen uit de house-scene zoals Ron Carrol, Robbie Rivera, Alex Kenji, Tune Brothers en Federico Scavo.

De single release volgt later deze zomer.

Foto: 050 Agency

Dit bericht is geplaatst in Cultuur, Nieuws, Uitgaan met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *