Hanzehogeschool en Ondernemers delen in kennis

hogeschool-2Tijdens zijn toespraak vanmiddag, 28 januari, op het Zernikecomplex bepleitte burgemeester Peter Rehwinkel de noodzaak van het samenwerken tussen onderwijs instellingen en het bedrijfsleven. Een verbinding die noodzakelijk is in het bereiken van Groningen City of Talent. Niet alleen voor Stad en Ommeland, ook voor Nederland en Europa.

We zullen met elkaar  de kennis moeten delen en innovaties moeten bewerkstelligen om te overleven.  Jong bloed in vele organisaties die de noodzakelijke veranderingen teweeg kunnen brengen en kunnen leren van de praktijk en omgekeerd te toename in kennis bij het bedrijfsleven.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Vanmiddag werden de convenanten tot de samenwerking met vier grote werkgevers ondertekend, waaronder Tienten, Martiniziekenhuis en DUO. We hadden niet gerekend op vier presentaties. Na de eerste presentatie van Tienten hebben we de bijeenkomst verlaten. De campagne stond klaar en we veronderstellen dat Henk Pijlman het glas met de werkgevers heeft geheven op dit bereikte resultaat.

Foto’s: FocusGroningen

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *