Hennepkwekerij aangetroffen bij brand Ulgersmaweg

brandweer kazerne-1313Vanmorgen vroeg heeft zich een brand voorgedaan in een leegstaand bedrijfsverzamelgebouw aan de Ulgersmaweg. Bij aankomst zag de brandweer dat het gebouw vol hing met rook en dat een deel van het dak en de goten flink brandde.

Bij de verkenning naar de inpandige brandhaard trof de brandweerploeg een hennepkwekerij aan. In een ander deel van het gebouw vond men een tweede, in aanbouw zijnde, hennepkwekerij. Ook bleek de brandhaard zich hier te bevinden. Deze werd door de blusploeg geblust.

Na een klein uur werd het sein ‘Brand Meester’  gegeven, waarna het pand werd geventileerd. Het pand is overgedragen aan de politie voor nader onderzoek. Er deden zich bij deze brand geen persoonlijke ongelukken voor.[google-map-v3 width=”640″ height=”350″ zoom=”15″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Ulgersmaweg, Groningen{}1-default.png” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Bron: Brandweer Groningen.
Meer op 112 Groningen

Foto: Siebrand Wiegman

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *