Het was weer flink raak in het uitgaanscentrum

Peperstraat-1228Twee jongens aangehouden na mishandeling

De politie hield vrijdagavond in Groningen twee jongens aan op verdenking van mishandeling

Op de A-kerkhof in de stad werden vrijdagavond drie jongemannen (20 jaar uit Leiderdorp, 18 en 19 jaar beiden uit Groningen) mishandeld. De drie werden aangesproken en kregen ineens klappen van vier hen onbekende jongens. Een getuige waarschuwde de politie.

De vier vluchtten in de richting van de Stoeldraaiersstraat. De politie trof in de Stoeldraaiersstraat twee van de vier verdachten. Beiden, 18 jaar en 16 jaar uit Groningen, werden aangehouden. De politie onderzoekt de zaak en maakt proces-verbaal op.

Agressieve cafébezoeker aangehouden

Een vervelende cafébezoeker verzette zich in de nacht van vrijdag op zaterdag tegen zijn aanhouding door de politie

In een horecagelegenheid in de Peperstraat in de stad wilde een 29-jarige man uit Groningen in de vroege zaterdagochtend het pand niet verlaten. Gewaarschuwde politie wilde de man aanhouden. De Groninger werkte echter niet mee. Hij verzette zich hevig. Uiteindelijk werd de 29-jarige agressieveling aangehouden en naar het politiebureau gebracht. De politie maakt proces-verbaal op. [google-map-v3 width=”640″ height=”350″ zoom=”15″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Peperstraat, groningen{}1-default.png|A Kerkhof, Groningen{}1-default.png” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Bron: Politie Groningen
Foto: Siebrand Wiegman

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Politieberichten met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *