Holdhands4Humanity Groningen | 25 foto’s

Holdhands4humanity BodyPaint-4225De GYM in de Oosterstraat (Willem Lodewijk gymnasium) was de plaats waar werd gebodypaint door Rudi Hermanns.

Gisteren, zaterdag 21  mei liepen in het kader van Holdhands4Humanity gebodypainte dames en heren door de Groninger binnenstad. De parade eindigde voor het Provinciehuis waar een groep buikdanseressen van Vasara Tineke Rouw – Oosterhuis Acte de présence gaven. 

Aan het middagprogramma namen o.a. deel: Schrijver Hubert Klaver, Dichteres Eileen Tara, Nuru Kane (Afrikaanse muzikant), Spreker Larry Lumsden (Vluchteling AZC Delfzijl), Eileen Tara, Willy de Leeuw (Dichteres), Eisso Post (schrijver) en Eisso Post (schrijver)

Slideshow van de tocht door de binnenstad

Deze slideshow vereist JavaScript.

Aan het eind werden cirlels gevormd. Na het luiden van de klok van de Martinitoren om 17.00 uur werd door Ingrid Veerman een gepast nummer ten gehore gebracht, na kort slotwoord ging de stoet terug naar De Gym in de Oosterstraat.

Holdhands4Humanity  is een internationale viering waarin mensen over de hele wereld elkaar ontmoeten om op hetzelfde moment elkaar in de handen te houden om solidariteit met mensen in nood over de hele wereld te tonen.

Foto’s: Siebrand Wiegman

Dit bericht is geplaatst in Cultuur, Nieuws, Politiek met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

2 reacties op Holdhands4Humanity Groningen | 25 foto’s

  1. Susan Bos schreef:

    Goed artikel en mooie heldere foto’s van siebrand Wiegman !

  2. jeannette schreef:

    hele mooie foto’s en geeft een goede impressie. ik heb er ook veel gemaakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.