Horeca Forum Images uitbesteed aan Bos&Bos Catering

Forum Images-7773In lijn met de begin juli gepresenteerde nieuwe koers van het Groninger Forum wordt vanaf  5 september de horeca-exploitatie van de Forumlocatie ForumImages aan het Hereplein in Groningen commercieel uitbesteed aan Bos&Bos Catering.

Bos & Bos neemt aan het Hereplein de dagelijkse exploitatie van het restaurant en het café voor zijn rekening. Daarnaast ondersteunen zij met hun cateringfaciliteiten de verhuur, commerciële bijeenkomsten en bijzondere programmering – denk bijvoorbeeld aan het inmiddels populaire CinemaDiner.

Het Groninger Forum en Bos&Bos Catering zijn beide content met deze overeenkomst. Het Groninger Forum kan zich hiermee volledig richten op de ontwikkeling en de bouw van het Forum in het centrum van Groningen. Bos&Bos Catering versterkt met deze locatie haar huidige portefeuille van vaste partijenlocaties. Naast ForumImages bestiert Bos&Bos Catering de horeca van onder andere het Mendinirestaurant van het Groninger Museum en Grand Café Krul van het Drents Museum.

Groninger Forum
Het Groninger Forum wordt een ontmoetingsplaats en dynamisch centrum voor populaire cultuur, informatie en actualiteit. Voor ontspanning en verdieping. Voor iedereen. Tot de opening van het nieuwe gebouw achter de oostwand van de Grote Markt in Groningen in 2017 opereert het Groninger Forum in ForumImages aan het Hereplein in Groningen. 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Uitgaan met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *