i3event maakt veel energie en enthousiasme los

15-04-24 i3event EZDonderdag presenteerden elf jonge ondernemers hun innovatieve businessplan aan een breed publiek van adviseurs, coaches en investeerders.
Hun presentatie in de Euroborg was de afsluiting van een traject om te komen tot jonge, nieuwe startups. i3event is een Gronings versnellingsprogramma om innovatieve startups te helpen hun plannen te realiseren.

De elf ondernemingen bestrijken een breed palet aan nieuwe bedrijvigheid: ARM voert met omni-drones inspecties uit vanuit de lucht; Assist lanceert een app die autisten op eenvoudige wijze structuur biedt in het dagelijkse leven; Powermat ontwikkelt een verwarmbare placemat voor een individueel te verwarmen werkplek mét personal touch; ‘de Vijgenhof’ wordt een duurzame herberg in de oude synagoge in Appingedam; dit-WERKt biedt een alles-in-1-internetplaform met overzichtelijk dashboard voor werkzoekenden. Andere ondernemers pitchten hun plannen op onder meer het gebied van retail, (gezondheids)zorg, leefbaarheid of het nieuwe winkelen.

i3event: idea, invest, initiate
i3event is een evenement voor startende én bestaande Groninger ondernemers met innovatieve plannen. i3event ondersteunt en adviseert (jonge) ondernemers, met als doel financiering te vinden voor het oprichten van een nieuw bedrijf. Met hulp van coaches en ondersteund door workshops over o.a. financieringsvormen, hebben de deelnemers in korte tijd grote stappen gezet.

Foto: Boyd Joenje

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *