Jonge Sla speelt koopman van Venetië

Jonge Sla speelt koopman van VenetiëMomenteel wordt het stuk ” Koopman van Venetië ” van Shakespeare, gebracht door theater Jonge Sla. In een recensie in het Dagblad van het Noorden wordt het stuk beoordeeld met wel 4 van de in totaal te vergeven 5 sterren.

Jonge Sla staat ondermeer voor de jonge spelers die zich nog moeten ontwikkelen, maar ook voor de combinatie van humor en ontroering. Jonge Sla heeft als uitgangspunt: het maken van (klassieke) tekststukken met jongeren van 12 tot  circa 21 jaar. maar altijd in een jonge en eigentijdse bewerking.

De huidige jonge cast wordt gevormd door Anna Bontekoe, Robin van Dijken, Thomas van Halteren, Jeroen Kruit, Arend Lommert, Sarah van der Meere, Pim Vielen, Edwin Castellanos Zabaleta, t, Martijn Mulder, Silbe Mijnlieff, Marije Tempel en Vera Wind.

Koopman van Venetië was oorspronkelijk een blijspel  handelend over een verliefde jonge man, wiens goede vriend zich in benarde situatie begeeft door ten gunste van de jongeling een lening aan te gaan met een bedenkelijke voorwaarden. Dankzij deze lening kan de jongeling op zoek naar zijn geliefde. Meer informatie op de website van theater jonge sla

Dit bericht is geplaatst in Cultuur, Kunst, Theater, Uitgaan met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *