Jongen aangehouden voor diefstal en heling

politie rademarkt-0792De politie heeft maandagavond een 16-jarige jongen uit Groningen aangehouden op verdenking van diefstal en heling.

Eerder die avond melde een 22-jarige vrouw zich bij de politie. Haar scooter was gestolen en had deze maandagochtend zien staan bij een woning aan de Ossehoederstraat.
Die avond is ze nogmaals gaan kijken bij de woning en belde de politie. Agenten troffen de scooter aan in de tuin achter de woning. Hierop is de 16-jarige jongen aangehouden voor diefstal en heling. De agenten troffen nog enkele brom- en snorfietsen aan. Deze zijn ook in beslag genomen. De jongeman in ingesloten in afwachting van het onderzoek.[google-map-v3 width=”640″ height=”350″ zoom=”15″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Ossehoederstraat, groningen{}1-default.png” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Bron: Politie Groningen
Foto: Siebrand Wiegman

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Politieberichten met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *