Jongeren beroofd en bedreigd

Politie - klik om te vergrotenTwee jongens van 16 jaar uit Bedum en Groningen hebben woensdag aangifte gedaan van beroving en bedreiging. Het duo werd zaterdagavond 16 februari omstreeks 22:30 uur op de Grote Markt aangesproken door een man. De man vroeg of hij gebruik mocht maken van de telefoon van één van de jongens. Vervolgens liepen ze voor een internetverbinding naar de hoek Herestraat/Prinsenstraat.

Toen hij de telefoon eenmaal in handen had, werd hij agressief. Hij heeft één van de jongens bedreigd en een kopstoot gegeven, waardoor deze een bloedneus opliep. Vervolgens is hij er met de telefoon vandoor gegaan. Het gaat om een Nederlands sprekende, blanke man van ongeveer 25-30 jaar. Hij heeft een slank postuur en is ongeveer 1.85 m. lang. De man droeg een donkere muts met ijskristallen, een donkere jas en witte schoenen. Mensen die meer weten over de identiteit van deze man of andere aanvullende informatie hebben worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.
[google-map-v3 width=”640″ height=”350″ zoom=”15″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Grote Markt, Groningen{}1-default.png|Prinsenstraat, Groningen{}1-default.png|Herestraat, Groningen{}1-default.png” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]
Bron: Politie Groningen
Foto: Siebrand Wiegman

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Politieberichten met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *