Jorinde van Klinken en Arvin Slagter sportpromotors Nationale Sportweek Groningen

Groningen viert de start van het sportseizoen van 15 t/m 29 september

Basketballer Arvin Slagter van Donar en atlete Jorinde van Klinken van Groningen Atletiek en TeamNL zijn toegevoegd aan het team van sportpromotors van de Nationale Sportweek in hostcity Groningen. 

Beide sporters gaan samen met de NOC*NSF, de andere sportpromotors en alle inwoners van Groningen de sport in de gemeente promoten. Ze hebben een enorm grote passie voor sport en bewegen.

Jorinde van klinken is landskampioene kogelstoten, kogelslingeren en discuswerpen. De 18-jarige scholiere pakte in juni goud bij het kogelslingeren en nam afgelopen zomer deel aan het EK in Berlijn. Voor Arvin Slagter staat basketball al zijn hele leven centraal, hij komt dan ook uit een echte basketballfamilie. Arvin heeft al zes landskampioenschappen, vijf NBB bekers en vier supercups gewonnen.

Jorinde en Arvin dragen de sport in Groningen een warm hart toe en zullen alle sportaanbieders, scholen en inwoners oproepen om tijdens de Nationale Sportweek, van 15 tot en met 29 september, de start van het sportseizoen mee te vieren. We zijn ontzettend trots dat we ze als sportpromotors in ons team hebben.

Foto: Gemeente Groningen

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Sport met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *