Jumbo bedankt trouwe Groningse klanten

steden nederland groningen, korrewijkwijk de hoogteJumbo bedankt haar klanten in Groningen, die ondanks de bomdreiging de supermarkt bleven bezoeken, voor hun trouw.

Jumbo is blij dat de klanten de Groningse winkels winkels zijn blijven bezoeken, ondanks dat de keten werd afgeperst en ondanks de dreiging met bomaanslagen. 

Onbezorgd boodschappen doen
Jumbo laat ook weten opgelucht te zijn dat er twee verdachten zijn gepakt. ‘We vinden het belangrijk dat u prettig en onbezorgd boodschappen kunt doen’, aldus Jumbo. Er werden regelmatig Jumbo’s ontruimd na een bomalarm en bij een Jumbo ging zelfs een explosief af. Ook bedankt de keten de politie en de mensen die na een oproep, tips gaven en meehielpen bij de opsporing..

Kookwekkers
De twee verdachten, een 50-jarige man met een zwaar strafblad, en een 15-jarige jongen, zijn na een intensief onderzoek uiteindelijk opgepakt. Ze liepen tegen de lamp door de kookwekkers die ze in de bommen gebruikten. De politie heeft meer dan 170 aankopen van deze wekkers onderzocht en dat leidde uiteindelijk tot de twee.

Foto: FocusGroningen

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *