Kaartverkoop Eurosonic Noorderlag gaat zaterdag van start

De kaartverkoop van ESNS (Eurosonic Noorderslag) 2018 begint zaterdag 28 oktober om 10:00 uur. Verder maakt de organisatie vandaag maar liefst 37 namen bekend voor de festivals Eurosonic en Noorderslag in Groningen. 

Eurosonic
Eurosonic vindt plaats van woensdag 17 tot en met vrijdag 19 januari in de Groninger binnenstad en wordt internationaal gezien als de showcase voor Europees talent. Het is het festival waar bezoekers en professionals uit de muziekindustrie de grote namen van de toekomst ontdekken. Op eerdere edities van Eurosonic speelden artiesten als Mø, Dua Lipa, Hozier, Lost Frequencies en Royal Blood.

Noorderslag
Noorderslag viert de successen van de Nederlandse popmuziek en is een showcase van aanstormend talent en vindt op 20 januari plaats in De Oosterpoort. Een hoogtepunt tijdens deze slotavond van ESNS is de jaarlijkse uitreiking van de Popprijs. Verder huisvest het vierdaagse evenement Europa’s belangrijkste muziekconferentie en diverse andere prijsuitreikingen, waaronder de live uitgezonden European Border Breakers Awards (EBBA).

Foto: Jorn Baars

Dit bericht is geplaatst in Cultuur, Uitgaan met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *