Kaartverkoop voor De Nacht van Kunst & Wetenschap zaterdag van start

Nacht_K&W_InfobusDe kaartverkoop voor De Nacht van Kunst & Wetenschap start op zaterdag 4 april om 10.00 uur. De zesde editie van De Nacht vindt plaats op 6 juni in het centrum van Groningen. Inspirerende wetenschappers en vooruitstrevende kunstenaars delen deze Nacht in Groningen hun nieuwste werk. Eerder werden Bram Bakker, Roos Pals, Ad Vingerhoets, Peter Middendorp, Roosbeef, traumahelikopter, Man From The South en Yuko Yuko bekendgemaakt.

Vanaf zaterdag 4 april is het mogelijk om via www.denachtvankunstenwetenschap.nl een e-ticket te kopen. Tijdens de voorverkoop kosten kaarten slechts € 12,50 per stuk. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee en hebben geen kaartje nodig. Vanaf zaterdag 30 mei is het mogelijk om het aangeschafte e-ticket in te wisselen voor een polsbandje. Dit kan op de volgende locaties: bij het Groninger Forum, zowel op de locatie Hereplein als op de locatie Boteringestraat, bij de VVV Groningen aan de Grote Markt en bij Plato Groningen aan de Oude Ebbingestraat. Vanaf 30 mei is het bij deze locaties ook mogelijk om direct een polsbandje aan te schaffen.

Op zaterdag 6 juni, de festivaldag zelf, kost een polsbandje € 15,00. Op deze dag kun je een polsbandje kopen of de eerder gekochte e-tickets voor een polsbandje inwisselen bij Academie Minerva Praediniussingel, Academiegebouw Rijksuniversiteit Groningen en de Infobus van De Nacht op het Akerkhof.

Over De Nacht van Kunst & Wetenschap
De Nacht is een jaarlijks terugkerend evenement met meer dan 150 acts, waaronder vooraanstaande sprekers uit de wetenschap en vooruitstrevende kunstenaars die hun ideeën en nieuwe werk met je willen delen. De historische binnenstad van Groningen vormt hiervoor het ideale podium, met prachtige gebouwen als het Academiegebouw, het Groninger Museum en de Der Aa-kerk. Het programma van De Nacht onderscheidt zich vooral door verrassende cross-overs tussen kunst en wetenschap. Zowel bezoekers als sprekers en performers worden uitgedaagd om verschillende disciplines en onderwerpen te verbinden. Het complete programma van De Nacht wordt de komende maand bekendgemaakt.

De Nacht van Kunst & Wetenschap
Zaterdag 6 juni 2015, v.a. 19.30 uur tot diep in de nacht
Kaartverkoop via de website vanaf za 4 april 10:00 uur | € 12,50 in de voorverkoop | € 15,- op 6 juni | Tot 12 jaar gratis.

Foto: Hans Jellema/GroningerForum

Dit bericht is geplaatst in Cultuur, Nieuws, Uitgaan, Wetenschap met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *