Koningin ten val bij aankomst van de Oosterpoort

koningin beatrix bezoekt concert nno groningenHet was goed schrikken vanavond te zien hoe onze Koningin ten val kwam bij aankomst van de Oosterpoort in Groningen. Een goed reagerende Commissaris van de Koningin Max van den Berg en burgemeester Peter Rehwinkel voorkwamen erger en hielpen haar snel overeind. Mogelijk is ze gestruikeld door het opstaande randje bij de entree van de Oosterpoort.

Met vallen had de Koningin enige ervaring. Tijdens skiën gebeurd het ook wel eens, liet ze weer wandelend weten . Vele van de aanwezige media die het voorval ook hadden waargenomen vonden het not done dit voorval in beeld te publiceren uit respect voor Hare Majesteit waar wij ons bij aansluiten.
Ook de redactie van JouwStad beschikt over foto’s van het incident maar zal deze niet publiceren of ter beschikking stellen.

Koningin Beatrix was bij de Oosterpoort om een concert van het Noord Nederlands Orkest bij te wonen.

Morgen een uitgebreid verslag voorzien van de nodige foto’s.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Koningin ten val bij aankomst van de Oosterpoort

  1. nikki schreef:

    ja dat kan iedereen gebeuren
    ook onze koninging zij is ook maar een mens wat een trammelant zeg die poeha over die val die poeha dat zou ze zelf niet willen
    ze is sterk dat in het verleden wel gebleken toen heb ik haar gezien als een moeder onder de moeders ook zij heeft verdriet om haar zoon daar is die val niets bij vergeleken
    ik wens haar heel veel sterkte nikki

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *