Korte Politieberichten

politiebureau-1349Hennepkwekerij ontmanteld
Woensdagmiddag heeft de politie een inval gedaan in een woning aan de Maria Dermoutlaan.

Daar werd een hennepkwekerij aangetroffen met 337 planten. De elektriciteit werd gestolen buiten de meter om. De verdachte zal op een later moment worden verhoord. De kwekerij is ontmanteld en geruimd.

Veelpleger aangehouden na winkeldiefstal
Woensdagmiddag is een 42-jarige man uit Groningen betrapt bij de diefstal van een paar fietslampjes in een winkel aan de Vismarkt.

Hij werd door het winkelpersoneel overgedragen aan de politie. De man had nog meer spullen bij zich die vermoedelijk afkomstig waren van diefstal. Omdat de man de status van veelpleger heeft blijft hij eerst vast zitten en zal worden voorgeleid.

Hennepkwekerij aangetroffen
Woensdag heeft de politie in een pand aan de Kalmarweg een hennepkwekerij aangetroffen en ontmanteld.

Er was informatie bij de politie binnengekomen waarna een kijkje werd genomen. In de professioneel ingerichte kwekerij zijn 640 planten aangetroffen. De elektriciteit werd buiten de meter om geleid, ofwel gestolen. De identiteit van de verdachte is bekend maar nog niet aangetroffen. Deze zal op een later moment worden verhoord.[google-map-v3 width=”640″ height=”350″ zoom=”15″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Dermoutlaan, Groningen{}1-default.png|vismarkt, Groningen{}1-default.png|Kalmarweg, Groningen{}1-default.png” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Bron: Politie Groningen
Foto: Siebrand Wiegman

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Politieberichten met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *